Ga naar de inhoud

Doe mee met World Cleanup Day

13 september

Op zaterdag 28 september ruimen we samen het zwerfafval op

World Cleanup Day is de grootste jaarlijkse opschoonactie ter wereld. Dit jaar is World Cleanup Day op zaterdag 28 september. Samen gaan we de strijd aan tegen zwerfafval en zorgen we voor een schonere en mooiere omgeving. Helpt u mee?
 

Programma

  • De dag start om 9.45 uur met een inloop bij het bestuurscentrum van Teylingen aan het Raadhuisplein 1 in Voorhout. 
  • Om 10 uur gaan we samen aan de slag! Materialen als grijpers, handschoenen en vuilniszakken zijn aanwezig.
  • Om 12.00 uur gaan we terug naar het bestuurscentrum en gaan we met al het verzamelde afval op de foto. Daarna is daar ook een broodje kroket om alle deelnemers te bedanken. 
     

Zwerfafval

Zwerfafval is nog altijd een probleem, ook in Teylingen. Er zijn het hele jaar rond al veel vrijwilligers actief die hun best doen om het zwerfafval op te ruimen. En ook wij doen wat we kunnen. Een actie als World Cleanup Day is natuurlijk een gezellige activiteit in de buitenlucht voor jong en oud. Maar de actie is er ook om aandacht te vragen bij andere inwoners om afval gewoon in de prullenbak te gooien, en niet zomaar op straat. 

 

Aanmelden

Wilt u zich ook inzetten tijdens World Cleanup Day in Teylingen? Fijn dat u meedoet! Breng uw vrienden, familie en collega's mee en laten we er een geweldige dag van maken! Meld u aan voor 22 september via grondstoffencoach@hltsamen.nl. Laten we samen zorgen voor een schone en mooie omgeving!

Ga naar het begin